ריבס וריבת וניל
ריבס & ריבת וניל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 156 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר ריבה, תרמילי וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-458 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריבת וניל כתום ריבס, ריבס וריבת פטל רולי פולי עם רוטב וניל פודינג, ו ריבס ריבה.
הוראות
שים את ריבס למחבת משמרת או סיר הגדול ביותר שלך עם הסוכר תרמילי וניל חצוי.
חום בעדינות, ערבוב, עד שכל הסוכר מומס, ולאחר מכן לסחוט את מיץ לימון ולהגדיל את החום.
להרתיח במשך כ 10 דקות, ברפרוף את החלאות כמו שאתה הולך (הפרי צריך להיות רך). מבחן להגדרת נקודה על ידי כפיות קצת על הצלחת הצוננת שלך. לאחר 1-2 דקות, לדחוף את האצבע דרך הריבה אם פני השטח קמטים זה מוכן, אם לא, לשמור על בישול עבור מרווחי 2 דקות, בדיקה בין. (או אם יש לך מדחום סוכר זה צריך להגיע 105C)
לאחר הריבה מוכנה, לתת לו להתקרר במשך כ 15 דקות לפני הצללה לתוך צנצנות מחוטאות חם איטום. ישמור במשך 6 חודשים במקום קריר, חשוך.