קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

ריזוטו אביב

ריזוטו אביב
ריזוטו האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אורז arborio, שיני שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 כוסות מים רותחים מורלים בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מסננים פטריות; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים וקוצצים.
4
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מניחים שעועית בסיר בינוני עם הנותרים 3 כוסות מים רותחים; שעועית לבשל 1 דקה. יש לשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
ניקוז; להסיר עורות חיצוניים משעועית. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). לשמור על מרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
להוסיף כרישה ושום; לטגן 2 דקות או עד כרישה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
10
מוסיפים אורז ועגבניות; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים ביין, מלח ופלפל; לבשל 1 1/2 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל על 2 1/2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
להוסיף מרק שנותר, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים במורל ושעועית; לבשל במשך 30 שניות או עד מחומם היטב. מערבבים בצלים ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פטריות מורלפטריות מורל
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
12
מפזרים כל מנה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה