קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

ריזוטו דלעת סקווש

ריזוטו דלעת סקווש
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מרווה, מרק עוף, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את המרק בסיר קטן על אש נמוכה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
3
מוסיפים את המרווה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
4
מוסיפים את הדלעת והשום ומבשלים עד שהסקווש מתחיל להתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
סקוושסקווש
5
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
6
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
7
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות עבור כל מרק להיספג.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
8
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן. כף לתוך קערות בודדות.טיפ: כדי לגרר דלורית, לשפשף אותו על החורים הגדולים של פומפיה תיבת, או בערך לקצוץ אותו, ואז דופק אותו במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
פרמזןפרמזן
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
קערהקערה