מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מרווה, מרק עוף, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את המרק בסיר קטן על אש נמוכה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
מלח
3
מוסיפים את המרווה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
4
מוסיפים את הדלעת והשום ומבשלים עד שהסקווש מתחיל להתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
סקווש
5
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
6
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
7
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות עבור כל מרק להיספג.
מרכיבים שתצטרך
מרק
8
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן. כף לתוך קערות בודדות.טיפ: כדי לגרר דלורית, לשפשף אותו על החורים הגדולים של פומפיה תיבת, או בערך לקצוץ אותו, ואז דופק אותו במעבד מזון.