ריזוטו נירון
ריזוטו נירון הוא פסקטריאן ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, חמאה, אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קאבולו נירון עם כוסברה, קאבולו נירו קייל, ו סלט קאבולו נירו לחג המולד.
הוראות
הביאו 3 ליטר מים לרתיחה עם 1/2 בצל, 1/2 גזר ו -1 עלה דפנה. הכן אמבט קרח. לצלול קלמרי לתוך מים רותחים לבשל 30 שניות.
להסיר ולצלול במי קרח 1 דקה.
מסננים ומניחים בצד. לשמור על בישול נוזל חם על תנור.
במחבת 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות 3 אינץ' מחממים שמן זית ובצל ודיו דיונון על אש בינונית עד לריכוך אך לא שחום, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים אורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד אטום, כ 2 דקות.
מוסיפים יין לבן, ואז רכיכות בישול מצקת נוזלית על ידי מצקת עד אורז מכוסה. הפעל חום גבוה, תוך ערבוב מתמיד, ממשיכים לבשל, שמירה על רמת הנוזל בדיוק מעל רמת האורז, במשך 15 דקות. קוצצים את הקלמרי לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים לאורז. ממשיכים לבשל עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ופטרוזיליה.