קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות7
ציון בריאות15
מגזין

ריזוטו נקניק וירקות

ריזוטו נקניק וירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו ריזוטו נקניק וירקות. מתכון זה מכין 7 מנות עם 535 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, אספרגוס, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: ריזוטו נקניק וירקות, ריזוטו ירקות, ו ריזוטו ירקות יומיומי.

הוראות

1
בתנור הולנדי או בסיר גדול מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד ומשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שמן, בצל ופטריות, ממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בינתיים, בסיר נפרד, מבשלים ציר ועשבי תיבול טריים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לתערובת הבשר, מוסיפים אורז, ממשיכים לערבב עד שהאורז חם ומצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים יין וממשיכים לערבב עד שהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר עשבי תיבול מן המקל. בעזרת מצקת מוסיפים לאורז כ-1/2 כוס ציר חם בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד לאחר כל תוספת עד שנוזל נספג. כשנותרו כ -1 1/2 כוסות ציר, הוסיפו אפונה, מלח ופלפל, ערבבו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
הריזוטו נעשה כאשר כל הציר נספג, האורז קרמי במראהו ויציב אך רך לנגיסה, (בערך 20-25 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9
כף לקערות והגיש עם גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.