קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות46
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו קון פרמיג'אנו-רג'יאנו

ריזוטו קון פרמיג'אנו-רג'יאנו

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל; sauté עד מאוד רך אבל לא חום, על 15 דקות. הגבר את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים אורז ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
הוסף 1 1/2 כוסות מרק חם. מרתיחים בעדינות עד מרק נספג, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
5
להוסיף עוד מרק 1 כוס; מערבבים עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
6
הוסף 2 מרק 1/2 כוסות הנותרים, 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך תערובת הוא שמנת, כ 25 דקות. מערבבים ב 2 כפות חמאה 1 כוס גבינה מגוררת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
7
העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מרקמרק
אורזאורז
8
מפזרים פטרוזיליה ופרמזן מגולח.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
Sprinkle with parsley and shaved Parmesan.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה