ריקוטה & עקיצות תרד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 18 דקות. לך לחנות ותביא מאפה פילו, בצל אביב, תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: נגיסות ריקוטה תרד, תרד ופקאן פילו מיני טארטים, ו דלעת סקווש & פאי תרד.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
קו שני גיליונות אפייה עם קלף אפייה.
מחממים את השמן במחבת, ואז מבשלים את בצל האביב במשך 1-2 דקות עד מתרכך.
מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כמה דקות עד שכל נוזל התאדה.
לטף את הפטה יבש עם נייר מטבח, ולאחר מכן להתפורר דק לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את הריקוטה, שמיר ומתבלים עם פלפל. לטעום, ואז להוסיף קצת מלח במידת הצורך.
מוסיפים את הביצים ואת תערובת תרד, ולאחר מכן לערבב היטב.
לפתוח את filo ולחתוך לשלושה חלקים לאורכו, חיתוך דרך כל הסדינים בבת אחת. הוציאו 3 סדינים ועטפו את השארית בחוזקה כדי למנוע מהם להתייבש.
מברשת 3 רצועות קלות עם חמאה מומסת. מקפלים לחצי לאורכו, כך שהם חצי אורך, ואז מברשת שוב עם חמאה.
מניחים 1 כפית של התערובת על קצה כל רצועה, לקפל קצת בצק על המילוי, ואז לקפל את הקצוות. רול רופף כדי ליצור סיגר.
מניחים על סדיני האפייה, קצת בנפרד, ואז מסיימים להכין את השאר. ניתן להקפיא במיכל פלסטיק גדול עד 3 חודשים.
מברשת את צמרות עם חמאה, ואז אופים במשך 15-18 דקות עד זהב קל פריך.