ריקוטה ופודינג פירות מסוכרים
אם 89 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ריקוטן ו Puddings פירות מסוכרים יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך ריקוטה חלב מלא, פירות מסוכרים באיכות טובה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: ריקוטן ופירות מסוכרים חצי פרדו, פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים, ו פודינג שעועית וניל ריקוטן.
הוראות
מפזרים ג ' לטין על חלב בסיר קטן ולתת לרכך.
הכה יחד ביצה שלמה, חלמון, וסוכר בקערת מתכת קטנה עם מערבל חשמלי כף יד עד מעורבב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי והכה עם מערבל עד חיוור, עבה, ושילש נפח, על 5 דקות. (
תערובת צריכה תלולית כאשר ירד מ חובטים.)
חום חלב על אש נמוכה, ערבוב, רק עד ג ' לטין הוא מומס, ואז להכות לתוך תערובת ביצה.
מערבבים ריקוטה במעבד מזון רק עד חלקה.
מוסיפים פירות, שוקולד, שידות, וניל, קינמון וקורט של מלח ודופק עד מעורבב, ולאחר מכן להעביר לקערה. מערבבים בשליש של תערובת ביצה כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל בתערובת הביצה הנותרת בעדינות אבל ביסודיות.
Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה רק עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתערובת ריקוטה בעדינות אבל ביסודיות. כף לתוך ramekins משומן קלות להירגע, מכוסה, עד המשרד, לפחות 2 שעות.
הפעל סכין סביב קצה של כל ramekin, ואז לטבול ramekin לתוך קערה של מים ברז חם 10 שניות. הפוך צלחת על כל ramekin, ואז להפוך פודינג על צלחת.
* הביצים במתכון זה לא יהיו מבושלות במלואן. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש ביצים מפוסטר כגון דייווידסון· * פודינג יכול להיות מקורר עד 2 ימים. * הפוך אבקת שוקולד על ידי חיתוך דק 1/2 עוז שוקולד מריר (לא unsweetened) במעבד מזון. לנער אותו במסננת מעל puddings לאחר הסרת אותם על צלחות, או על צלחות לפני ביטול פודינגים.* שמן את הסכין שלך לפני חיתוך פירות מסוכרים כדי למנוע דבק.* זמין דרך Fauchon (866-308-591
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).