ריקוטה-ניוקי בזיליקום
ניוקי ריקוטה-בזיליקום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ריקוטה-ניוקי בזיליקום, ניוקי ריקוטה עם לימון ובזיליקום, ו ניוקי ריקוטה עם בזיליקום ומוצרלה טרייה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים ריקוטה, 1/2 כוס גבינת רומנו, בזיליקום, ביצים, שמן זית, ו 1/2 כפית פלפל עד מעורבב היטב.
הוסף 2 כוסות של סולת ומערבבים עד לחלח באופן שווה.
לגרד בצק על לוח מצופה בקלילות עם סולת ללוש עד שהוא יוצר כדור חלק זה כבר לא דביק, על 20 סיבובים, הוספת סולת יותר לפי הצורך כדי למנוע דבק.
חותכים בצק ל -10 חתיכות. עם האצבעות שלך, לגלגל כל אחד לתוך חבל 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים חבלים לחתיכות 1 אינץ ' ולהניח, מעט בנפרד, על גיליונות אפייה מצופה קלות עם סולת.
במחבת 8 עד 10 ליטר מעל חום גבוה, להביא 5 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה. בעדינות לדחוף ניוקי לתוך מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך לנשוך, על 10 דקות.
רוטב מרינרה כפית לתוך קערה ותל ניוקי על גבי.
מוסיפים עוד מלח, רומנו ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.