רסק צ'ילי אדום קלוי (נאם פריק פאו) מ' בישול תאילנדי יומיומי
רסק צ'ילי אדום קלוי (נאם פריק פאו) מ' בישול תאילנדי יומיומי עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מ רציני אוכל יש 10 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך ממרח שרימפס מותסס, שמן בישול בחום גבוה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שרימפס מוקפץ עם ממרח צ'ילי צלוי תאילנדי {וידאו + בגידה}, משחת צ'ילי תאילנדית {מזווה של שפע}, ו Nam Sod (סלט חזיר תאילנדי) עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בווק או במחבת בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
להעביר שום בצלצלים לקערה קטנה עם כפית מחוררת. תניח בצד. השאר את השמן שנותר במחבת.
מערבבים את הפלפל האדום הטחון, רסק שרימפס, רוטב דגים, סוכר חום, מיץ ליים, להתרכז תמרינדי, מים, שום שמורות בצלצלים במעבד מזון קטן. דופק עד צורות להדביק עבה.
להחזיר את הדבק לווק או מחבת ומערבבים אותו לתוך השמן על אש נמוכה. מבשלים בעדינות ולהמשיך ערבוב עד התערובת היא חלקה, שמנוני, משחה מנצנץ.