זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 16%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם רסק תפוחים קינמון, לחם רסק תפוחים קינמון, ו קינמון ספייס תפוחים לחם עם חמאת דבש.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמחים, הסוכר, 1 כפית קינמון, סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה ואגוז מוסקט. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים, הביצה, רסק התפוחים, השמן והחלב. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
טעם מייפל לפי הטעם
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העברה ל-9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבת כיכר מצופה תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
שלב סוכר חום וקינמון שנותר; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
4
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.