קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

שויו ראמן

שויו ראמן
המתכון Shoyu ראמן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. במנה עיקרית זו יש 1557 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שמן צ'ילי, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו עוף שויו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה
2
הכן כתף חזיר כתףבשר חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כתף חזירכתף חזיר
3
להפשיל ולקשור עם חוט מטבח במרווחים של 2". (זה עוזר לשמור על הבשר שלם בזמן הבישול ועושה לפרוסות עגולות, קומפקטיות.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
לבשל כתף חזיר ולעשות מלאי
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
שמן חום בסיר כבד גדול (לפחות 8 ליטרים) מעל בינוני-גבוהה. לבשל כתף חזיר, מפנה, עד חום בכל רחבי, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים עוף, spareribs, בצל ירוק, גזר, שום, זנגביל, פתיתי בוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צלעות חילוףצלעות חילוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
7
הסר kombu מ dashi; להיפטר.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
KombuKombu
8
הוסף כמה שיותר kombu dashi כפי שיתאים בסיר פעם הנוזל רותח (שמורת הנותרים dashi). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ברפרוף את פני השטח מדי פעם והוספת dashi הנותרים כמו מפחית נוזלי, עד כתף חזיר הוא במכרז המניה צמצמה כ 2 ליטרים, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
כתף חזיר צונן ומניה
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
10
הסר כתף חזיר ממלאי ולתת מגניב. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת עד מוכן לשימוש. (חזיר מצמרר יעשה בשר קל יותר לחתוך.) מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול אחר או קערה גדולה או מיכל; מוצקים להשליך (כולל צלעות ועוף). כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
יומיים קדימה.
12
הפוך KOMBU DASHI ואת המורכבות של tarethe המניה מגיע משני אלמנטים: kombu dashi (מרק) ו טרה (תערובת סויה).* עבור dashi, לשלב קומבו ו 4 ליטרים מים קרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 12 שעות. עבור טרה, לשלב רוטב סויה, סאקה, ומירין בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
KombuKombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יום של
14
מבשלים EGGSBring סיר בינוני של מים לרתיחה. בזהירות להוסיף ביצים אחד בכל פעם ומרתיחים בעדינות במשך 7 דקות. חלמונים צריכים להיות צהובים מבריקים וכמעט ריבה; ביצה לבן צריך להיות מוגדר רק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
מסננים ביצים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל; בואו להתקרר. פיל; להפריש. (ביצים ניתן לבשל 1 יום קדימה. שמור unpeeledeggs מכוסה במים קרים. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
16
פרוסת חזיר
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
17
הסר מחרוזת חזיר דק לחתוך; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
18
לחמם מלאי לבשל Noodlesכאשר מוכן לשרת, להביא מלאי לרתיחה; זה צריך להיות חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
19
במקביל, לבשל אטריות בסיר גדול של מים רותחים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה; לנקז (אין צורך למלח את המים, כמו אטריות ראמן מכילים יותר מלח מאשר פסטה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
20
ממש לפני ההגשה
21
שים את כל זה ביחד לחלק אטריות בין 6 קערות עמוקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
22
למעלה עם חזיר פרוס, לשים אותו בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
23
להוסיף טרה כדי מלאי חם מצקת על בשר חזיר כדי להתחמם דרך (המניה צריכה לבוא רקכדי רמת האטריות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
24
מניחים ערימה קטנה של מאמה ליד חזיר. חצי ביצים ולמקם ליד מאמה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
25
מניחים ערימה קטנה של בצל ירוק פרוס ליד ביצה. טאק חצי גיליון של נורים בין צד של קערה ואטריות אז זה פשוט בולט החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
נוריםנורים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
26
מגישים ראמן עם שמן צ ' ילי, שמן שומשום, ו shichimi togarashi.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
אטריות ראמןאטריות ראמן
1
* קומבו, הידוע גם כאצות מיובשות, מביא את מייג ' ור אומאמי. טרה (מבוטא ta-REH) הוא כמו המרכיב הסודי של ראמן, נותן את המניה ביותר של הטעם שלה. רוב החנויות קרובות לשמור על המתכון שלהם. שלנו משתמש ברוטב סויה, סאקה, ומירין.אין לך קומבו במזווה? אתה יכול למצוא את כל החומרים אסיה כאן בשווקים אסיה, בסעיף Asianfoods של כמה סופרמרקטים, וב amazon.com. חפש בחלק המקורר של שווקי אסיה עבור אטריות טריות. תבקש מהקצב שלך צוואר עוף וגב.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
KombuKombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אטריות ראמןאטריות ראמן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר ללא עצמותכתף חזיר ללא עצמות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפתיתי בוניטופתיתי בוניטו2גזר, קלופים, לחתוך לחתיכותגזר, קלופים, לחתוך לחתיכות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צוואר עוף, גב, ו / או כנפייםצוואר עוף, גב, ו / או כנפיים6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צ'ילי, שמן שומשום קלוי, ו shichimi togarashi (להגשה)שמן צ'ילי, שמן שומשום קלוי, ו shichimi togarashi (להגשה)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1ראששום, חצי אופקיתשום, חצי אופקית11 1 "חתיכת ג' ינג'ר, קלוף, פרוס2קומבו מיובשקומבו מיובש6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר, פלפל טחון טרימלח כשר, פלפל טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה מופחת נתרןרוטב סויה מופחת נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3גיליונותגליונות נורי קלויים, קרועים לשנייםגליונות נורי קלויים, קרועים לשניים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות חזירצלעות חזיר850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות טרי אטריות רזות וגליות ראמן (או שש חבילות 3-אונקיות מיובשות)חבילות טרי אטריות רזות וגליות ראמן (או שש חבילות 3-אונקיות מיובשות)2(חוֹרֶף)סאקי יבשסאקי יבש6בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.