שום בגריל-צדפות רומנו
שום בגריל-צדפות רומנו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 438 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, לחם, גבינת רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: רוטב שום-רומנו טבילה, לחם רומנו שום מהיר, ו שום רומנו צ'יפס בטטה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה הופכת ברורה; קצף דל שומן מלמעלה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים שום. לבשל 1 דקה, ולהסיר מהחום.
Shuck צדפות, שמירה על כמה שיותר ליקר צדפות במקום ככל האפשר. (לוידאו על איך לקלף צדפה, בקר באתר האחות שלנו myrecipes.com)
מפזרים כל צדפה עם 1 כפית גבינה. גריל מעל חום גבוה 3 דקות או עד שחום גבינה.
טפטוף כל צדפה עם 1 עד 2 כפיות תערובת חמאה, וגריל 1 עד 3 דקות.
מגישים מיד עם לחם וחמאה נותרת בצד.