שום ליים מאי מאי מאי
שום ליים Mahi Mahi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 735 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ של סיד, חרדל דיז'ון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. נסו שום ליים מאי מאי מאי, קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ו טאקו Mahi Mahi רך עם ג'ינג'ר ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ומקציפים יחד את מיץ הסיד, שמן זית, שום, רוטב סויה, זנגביל טחון, חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל.באמצעות רדיד אלומיניום, ליצור "חבילה" פתוחה כדי לאפשר לדגים לשבת בתערובת שום ליים לצלייה קלה יותר.מעיל התחתון של נייר עם תרסיס בישול או חמאה כדי למנוע דגים מלהידבק.
מניחים את הדגים בחבילה ומברשת עם כמחצית ההלבשה ושומרים את השאר.
מניחים מנות על הגריל, ומבשלים לטמפרטורה הרצויה, מרפרף רק פעם אחת.
מברשת סטייקים מהי מהי שוב עם ההלבשה הנותרת לאחר היפוך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.