קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות55
מגזין

שום ליים מאי מאי מאי

שום ליים מאי מאי מאי
שום ליים Mahi Mahi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 735 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ של סיד, חרדל דיז'ון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. נסו שום ליים מאי מאי מאי, קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ו טאקו Mahi Mahi רך עם ג'ינג'ר ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים ומקציפים יחד את מיץ הסיד, שמן זית, שום, רוטב סויה, זנגביל טחון, חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל.באמצעות רדיד אלומיניום, ליצור "חבילה" פתוחה כדי לאפשר לדגים לשבת בתערובת שום ליים לצלייה קלה יותר.מעיל התחתון של נייר עם תרסיס בישול או חמאה כדי למנוע דגים מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את הדגים בחבילה ומברשת עם כמחצית ההלבשה ושומרים את השאר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מניחים מנות על הגריל, ומבשלים לטמפרטורה הרצויה, מרפרף רק פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברשת סטייקים מהי מהי שוב עם ההלבשה הנותרת לאחר היפוך.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.