קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

שום מתוק וגבינה עיזים פנה

שום מתוק וגבינה עיזים פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום מתוק גבינת עיזים פנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו יין, פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: פנה עם טרוויזו וגבינת עיזים, פנה עם גבינת עיזים ובזיליקום, ו פנה עם גבינת עיזים וקישואים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את קצה השורש את כל הראש של שום ולהפוך אותו הפוך, עוטף אותו בנייר אלומיניום דפוס לסכל כך שהוא תומך בשום כדי לאפשר את סוף לחתוך לעמוד זקוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
יוצקים 1 כף שמן זית על השום (הזמנת כף אחרת) כך שהוא מחליק בין העור לבין ציפורן לעטוף עם לסכל כך הוא סגור. צלי במשך כשעה 1 ולהניח בצד עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציפורןציפורן
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
להביא סיר גדול של מים רותחים עבור הפסטה. מלח את המים ומרתיחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
לנקז ולהניח בצד.
6
מחממים את החלב בסיר קטן וחמים. לסחוט את שיני השום לתוך קערה קטנה ולרסק אותם.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
קערהקערה
7
מוסיפים כמות קטנה של חלב חם לקערה זו ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
במחבת סאוט גדולה נפרדת, מחממים את הכף הנותרת של שמן זית על אש בינונית גבוהה ומטגנים את השאלוט עד שקופים. Deglaze המחבת עם היין הלבן ולאפשר את רוב היין להתאדות, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך, ולהוסיף את תערובת השום.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
שוםשום
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מקציפים את גבינת העזים והפרמזן לחלב החם הנותר, ומוסיפים את זה למחבת עם שום ורוטב יין ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מקפלים את הפסטה סחוטה לתוך המחבת של רוטב, להעביר צלחת הגשה ומקשטים עם גבעולי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פסטהפסטה
רוטברוטב
חלבחלב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת