שום מתוק וגבינה עיזים פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום מתוק גבינת עיזים פנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו יין, פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: פנה עם טרוויזו וגבינת עיזים, פנה עם גבינת עיזים ובזיליקום, ו פנה עם גבינת עיזים וקישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים את קצה השורש את כל הראש של שום ולהפוך אותו הפוך, עוטף אותו בנייר אלומיניום דפוס לסכל כך שהוא תומך בשום כדי לאפשר את סוף לחתוך לעמוד זקוף בתנור.
יוצקים 1 כף שמן זית על השום (הזמנת כף אחרת) כך שהוא מחליק בין העור לבין ציפורן לעטוף עם לסכל כך הוא סגור. צלי במשך כשעה 1 ולהניח בצד עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
להביא סיר גדול של מים רותחים עבור הפסטה. מלח את המים ומרתיחים עד אל דנטה.
מחממים את החלב בסיר קטן וחמים. לסחוט את שיני השום לתוך קערה קטנה ולרסק אותם.
מוסיפים כמות קטנה של חלב חם לקערה זו ומקציפים עד חלקה.
במחבת סאוט גדולה נפרדת, מחממים את הכף הנותרת של שמן זית על אש בינונית גבוהה ומטגנים את השאלוט עד שקופים. Deglaze המחבת עם היין הלבן ולאפשר את רוב היין להתאדות, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך, ולהוסיף את תערובת השום.
מקציפים את גבינת העזים והפרמזן לחלב החם הנותר, ומוסיפים את זה למחבת עם שום ורוטב יין ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מקפלים את הפסטה סחוטה לתוך המחבת של רוטב, להעביר צלחת הגשה ומקשטים עם גבעולי פטרוזיליה.