שומר אפוי פריך
שומר אפוי פריך עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו יין, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, סלט תפוז שומר פריך, ו כרוב חורף פריך וסלט שומר.
הוראות
על 2 גליונות אפייה גדולים, לטפטף את השומר עם 1/2 כוס שמן הזית; מתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך 45 דקות, עד מתרכך.
במחבת, טוסט panko על חום מתון עד הזהב, 3 דקות.
מעבירים לקערה; מערבבים את הגבינה והקמח.
באותו מחבת, להמס את החמאה.
מוסיפים את השום, שאלוט וקורנית ומבשלים על אש מתונה עד שהשום מתרכך, 5 דקות; מוסיפים את הפנקו. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס שמן והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים חצי מהשומר בזכוכית 9 על 13 אינץ ' או בתבנית אפייה קרמית.
יוצקים את היין על השומר, ואז מפזרים חצי panko על גבי. חזור עם השומר הנותר ופנקו. מכסים ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים במשך 10 דקות יותר, עד ציפוי הוא השחמה פריך.