אם יש לך בערך 29 דקות כדי לבלות במטבח, שוק הדגים של פולטון צ'יופינו עם קרוטונים מחמצת עשוי להיות נהדר פסקטריאן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מתכון זה מ רשת אוכל דורש מלח ופלפל כשר, שמן זית, בצל ומולים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חמין דגים + קרוטונים מחמצת מפרץ ישן, תבשיל דגים צ'יופינו, ו קרוטונים מחמצת שום.
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
5
מוסיפים את ציר הדגים, העגבניות המרוקנות, הדפנה והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם כ -10 דקות
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי דגים
עגבנייה
טימין
6
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה במחבת מטגנת גדולה ונפרדת. מתבלים את הבס משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק
בס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוציאים לצלחת.
8
לאותה מחבת מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מתבלים את השרימפס ומקפיצים עד להזהבה קלה, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר לצלחת עם הבס.
מרכיבים שתצטרך
בס
10
מוסיפים את הצדפות, המולים, הבס והשרימפס למרק המצומצם ומבשלים עד שהצדפות והמולים נפתחים, ומשליכים כל מה שלא נפתח, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והטרגון ומתבלים בדבש, מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
טרגון
מולים
פטרוזיליה
שרימפס
מרק
צדפות
דבש
בס
מלח
11
מוסיפים רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
12
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
13
מערבבים יחד חמאה ומשחת אנשובי בקערה קטנה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מברישים לחם בשמן בצד 1 ומתבלים במלח ופלפל. גריל, שמן בצד למטה על מחבת גריל שחומם מראש עד חום זהוב קל, להפוך ולהמשיך צלייה עד חום זהוב קל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
15
מוציאים לחם לפלטה ומורחים מעט מתערובת החמאה-אנשובי בצד המתובל.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
חמאה
מורחים
לחם
16
חותכים כל פרוסה לשניים, לרוחב.
17
מניחים 1/2 פרוסת הלחם בכל קערה, מצקת מעט מהתערובת מעל ומעליה את 1/2 פרוסת הלחם שנותרה.
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר אורגני סטולץ. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.