קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

שוק טלה צלוי קרוסטי

שוק טלה צלוי קרוסטי
שוק טלה צלוי קרוסטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.79 $ למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות. אם יש לך צמחי מרפא, שוק טלה, תפוח חמצמץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. הציון הזה מוצק. נסו שוק טלה צלוי, שוק טלה צלוי ושוק טלה צלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים שוק טלה על רשת בתבנית צלייה. בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם, החמאה והתבלינים; לפזר על בשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רגל טלהרגל טלה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים בצל בתבנית; יוצקים מרק על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להוסיף תפוחי אדמה; לאפות 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להוסיף תפוח; אופים 30 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים ירקות ותפוח ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לשימור,לשימור,
7
נותנים לצלי לעמוד 10-15 דקות לפני שפורסים.