שוק טלה צלוי קרוסטי
שוק טלה צלוי קרוסטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.79 $ למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות. אם יש לך צמחי מרפא, שוק טלה, תפוח חמצמץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. הציון הזה מוצק. נסו שוק טלה צלוי, שוק טלה צלוי ושוק טלה צלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים שוק טלה על רשת בתבנית צלייה. בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם, החמאה והתבלינים; לפזר על בשר.
מניחים בצל בתבנית; יוצקים מרק על הבצל.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך שעה.
להוסיף תפוחי אדמה; לאפות 30 דקות יותר.
להוסיף תפוח; אופים 30 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מוציאים ירקות ותפוח ושומרים חם.
נותנים לצלי לעמוד 10-15 דקות לפני שפורסים.