שוקו חם לבן
. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, סלט עוף חם, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד הלבן בקערת מתכת בינונית על מחבת של מים רותחים בקושי, או במחצית העליונה של דוד כפול. לאפשר לשוקולד להמיס, ערבוב מדי פעם עד חלקה. מערבבים פלפל קאיין וקינמון.
בהדרגה לטאטא בכוס אחת של החלב עד משולב לחלוטין, על 2 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב שנותר, וחום עד חם, אבל לא רותח. אתה לא רוצה עור כדי ליצור על גבי החלב. זה יהיה מוכן לשתות כאשר גם את הטעם של קאיין הוא רעול פנים על ידי הטמפרטורה של החלב (spiciness של הפלפל יישאר), או כאשר השוקולד החם הוא בטמפרטורה הרצויה שלך. מצקת את השוקולד החם לתוך ספלים ומקשטים עם קמצוץ קינמון.