קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקו חם לבן

שוקו חם לבן
. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, סלט עוף חם, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד הלבן בקערת מתכת בינונית על מחבת של מים רותחים בקושי, או במחצית העליונה של דוד כפול. לאפשר לשוקולד להמיס, ערבוב מדי פעם עד חלקה. מערבבים פלפל קאיין וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
פלפל קאייןפלפל קאיין
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
מחבתמחבת
2
לטאטא את הביצה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בהדרגה לטאטא בכוס אחת של החלב עד משולב לחלוטין, על 2 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב שנותר, וחום עד חם, אבל לא רותח. אתה לא רוצה עור כדי ליצור על גבי החלב. זה יהיה מוכן לשתות כאשר גם את הטעם של קאיין הוא רעול פנים על ידי הטמפרטורה של החלב (spiciness של הפלפל יישאר), או כאשר השוקולד החם הוא בטמפרטורה הרצויה שלך. מצקת את השוקולד החם לתוך ספלים ומקשטים עם קמצוץ קינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
שתהשתה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מקציףמקציף