שוקו חם מקסיקני מתובל עם גלידה מאובקת עם אבקת צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקו חם מקסיקני מתובל עם גלידה מאובקת עם אבקת צ'ילי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת צ'ילי, אספרסו מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם אבקת צ' ילי, שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר. לפצל את שעועית וניל ולהוסיף למים רותחים.
מוסיפים סוכר, קינמון, אספרסו וקמצוץ מלח. מבשלים 1 דקה ומוסיפים את השוקולד מריר-מתוק.
מוסיפים חלב ומבשלים 1 דקה.
מגישים מיד עם מנה של גלידת וניל ופיזור של אבקת צ ' ילי על גבי.
אתה יכול לעשות את זה קדימה ולהתחמם מחדש. הקפד לטאטא את זה או למזג אותו בבלנדר כדי להפוך אותו אור קצף לפני ההגשה. (השוקולד המקסיקני הקלאסי נלקח עם כלי עץ מיוחד שנקרא "molinillo".)