שוקולד אנג'ל טורט
שוקולד אנג'ל טורט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם ליקר אמרטו, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד ברי אנג'ל טורט, שוקולד-פטל אנג'ל מזון Torte, ו שרבט אנג'ל טורט.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לנפות קמח, קקאו, ו 1/4 כוס הסוכר הלבן יחד.
מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מכות עד נוקשה ומבריק, להוסיף וניל. לנפות תערובת יבשה מעל חלבונים ביצה מוכה בהדרגה בעדינות לקפל פנימה. הבלילה כפית לתוך אחד 9x5 אינץ ' ungreased כיכר פאן.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 25 דקות או עד שנעשה. הפוך מחבת וקריר לחלוטין.
הסר עוגה לחתוך אותו 3 שכבות.
מורחים מילוי שקדים בין השכבות והאבק העליון עם סוכר מנופה של ממתקים. בערך 10 מנות.
שלב את הנותרים 1/4 כוס סוכר לבן, קורנפלור ומלח בסיר.
מערבבים את הביצים המוכות והחלב יחד ומערבבים אותם לתערובת הסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד עבה מבעבע. מבשלים 2 דקות נוספות.
הסר מהחום ולהוסיף את ליקר שקדים ומערבבים היטב. מכסים את פני השטח של מילוי עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לחלוטין לפני השימוש.