קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד אנג'ל טורט

שוקולד אנג'ל טורט
שוקולד אנג'ל טורט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם ליקר אמרטו, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד ברי אנג'ל טורט, שוקולד-פטל אנג'ל מזון Torte, ו שרבט אנג'ל טורט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לנפות קמח, קקאו, ו 1/4 כוס הסוכר הלבן יחד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מכות עד נוקשה ומבריק, להוסיף וניל. לנפות תערובת יבשה מעל חלבונים ביצה מוכה בהדרגה בעדינות לקפל פנימה. הבלילה כפית לתוך אחד 9x5 אינץ ' ungreased כיכר פאן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 25 דקות או עד שנעשה. הפוך מחבת וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר עוגה לחתוך אותו 3 שכבות.
6
מורחים מילוי שקדים בין השכבות והאבק העליון עם סוכר מנופה של ממתקים. בערך 10 מנות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
שלב את הנותרים 1/4 כוס סוכר לבן, קורנפלור ומלח בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים את הביצים המוכות והחלב יחד ומערבבים אותם לתערובת הסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד עבה מבעבע. מבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
הסר מהחום ולהוסיף את ליקר שקדים ומערבבים היטב. מכסים את פני השטח של מילוי עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות