קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד אספרסו-אגוז טורט

שוקולד אספרסו-אגוז טורט
ניתן להכין את המתכון של שוקולד אספרסו-אגוז טורט תוך שעה ו-15 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 311 קלוריות . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. 101 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ביצים, סוכר, סוכר חום וקצפת כבדה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אספרסו טורט שוקולד , טורט שוקולד-אספרסו עם רוטב פטל , וטורט שוקולד אגוזי לוז עם אספרסו גנאש .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים את תחתיתה של תבנית קפיצית משומנת בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומפדרים בקקאו. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים אגוזי לוז וסוכר חום במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לטחון. בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
אגוזי לוזאגוזי לוז
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את השוקולד המומס, אבקת האספרסו, התמצית והמלח. מוסיפים בהדרגה את תערובת אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
אגוזי לוזאגוזי לוז
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בקערה גדולה עם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים על רשת לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מסירים את דפנות התבנית והופכים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים, תוך ערבוב מדי פעם, לטמפרטורת החדר או עד שהגנאש מגיע למרקם התפשטות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מורחים גנאש מעל ודפנות העוגה; מהדקים שקדים על הדפנות. מכסים ומעבירים למקרר ל-30 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti

טורט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ויין פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.