שוקולד דובדבן Bombe
שוקולד דובדבן Bombe עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גלידת cherry vanillan, אגוזי מלך, עוגיות וופל שוקולד קלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו שוקולד דובדבן Bombe, דובדבן מתוק-פצפוצי שוקולד, ו שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
קערה עם ניילון נצמד, משאירה בליטה מסביב.
מערבבים אגוזי מלך ועוגיות שוקולד לתוך גלידת דובדבן בקערה אחרת.
מעבירים גלידה לקערה מרופדת ומתפשטים באופן שווה על פני הצדדים התחתונים ומעלה, ומשאירים מכתש במרכז. להקפיא עד המשרד, כ -45 דקות.
סקופ גלידת שוקולד לתוך מכתש בגלידת דובדבנים, ולאחר מכן חלק העליון עם מרית אופסט. להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
בינתיים, להמיס שוקולד עם חמאה ושמן בקערה בינונית חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים, ערבוב.
הפוך bombe על מתלה להגדיר מעל גיליון אפייה ולהסיר לעטוף פלסטיק. הפוך חריץ קטן למעלה ולמקם דובדבנים לתוך גלידה כך הדובדבן שקוע אבל גזע מקלות ישר למעלה (כמו פתיל).
מצקת רוטב שוקולד על גבי bombe (הימנעות גזע דובדבן), ומאפשר לו לטפטף מעל הצדדים כדי מעיל ביסודיות. להקפיא עד ציפוי שוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
בומב שומר, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, שבוע 1.