שוקולד חטיפי דולצ'ה
חטיפי שוקולד דולצ'ה דה לצ' ה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, שמנת כבדה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו שוקולד חטיפי דולצ'ה, שוקולד Oat Dulce De Leche ברים, ו שוקולד חלב, חטיפי שוקולד חלב. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. חמאה 9 - עד 9 רדוד 1/2 אינץ תבנית אפייה מרובע (1 עד 1 1/2 אינץ ' עמוק). שורה תחתונה ו -2 צדדים עם נייר קלף, עוזב בליטה. קלף חמאה.
מערבבים יחד חמאה, סוכר חום, וניל ומלח בקערה עם מזלג. לנפות קמח להתמזג עם מזלג עד צורות בצק רך.
מורחים את הבצק באופן שווה במחבת אפייה באמצעות מרית אופסט או גב כף, ואז לדקור בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, על 30 דקות.
הביאו קרם ודולצ 'ה דה לצ' טו רתיחה בסיר כבד קטן, תוך ערבוב עם כף עץ עד dulce de leche התמוסס.
מקציפים יחד חלמונים בקערה, ואז לאט לטאטא בתערובת שמנת חמה. חזור למחבת ומבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מחבת גלוי מסלולים של כף תערובת רושמת 77° על מדחום קריאה מיידית.
מסירים מחום ומקציפים בשוקולד עד מומסים.
יוצקים תערובת שוקולד על לחם קצר מקורר וקריר, חשוף, עד קר להגדיר, על 2 שעות.
הפעל סכין קטנה בקצוות כדי לשחרר, ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך באמצעות קלף.
חותכים עם סכין נקי חם (לטבול במים חמים ולנגב נקי בין חתכים) לתוך 24 ברים. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
שוקולד dulce de leche ברים ניתן להתקרר במיכל אטום עד 1 יום.