. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינת שמנת שוקולד-חטיפי חמאת בוטנים, קרם גבינה ממולא חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עוגיות, ו גלידת חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
שלב 1 קמח כוס, 1/4 כוס ארוז סוכר חום, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה ו 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס נמס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של ungreased 11 x 7 מחבת אינץ. למעלה עם 2 כוסות חמאת בוטנים צ ' יפס
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
כדי להפוך את המילוי: לנצח 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, 1/3 כוס חמאה 8 עוז. גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר חום
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להוסיף 1 כוס קמח unbleached, 1/2 כפית אבקת אפייה, 1/4 כפית מלח, 1 כף וניל ו 1 כף רום. להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופג
אבקת אפייה
וניל
מלח
רום
5
מורחים על שבבי חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטנים
מורחים
6
אופים עד הקצוות הם חום בהיר ולהגדיר, 35-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו מגניב במשך 30 דקות.
8
כדי להפוך זיגוג: להמיס 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס עם1 כף רום 1 כפית מים בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
זיגוג
מים
רום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
טפטוף מעל מילוי בזמן חם. מקררים 1 שעה וחותכים לסורגים. לאחסן במקרר.