שוקולד חמאת בוטנים נירוונה
שוקולד חמאת בוטנים נירוונה עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . אם יש לך שמן צמחי, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 12 כוס עם תרסיס קמח לא מקל.
מערבבים את העוגה, מים, שמן, ביצים ותערובת פודינג, בקערת ערבוב גדולה, עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 20 דקות. הפוך על צלחת הגשה. מגניב לגמרי.
מקציפים ציפוי, חמאת בוטנים, תמצית שקדים וחלב בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי עד לשלב טוב. ציפוי כפית על עוגה מקוררת.