קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד טבוע-עוגות תפוז

שוקולד טבוע-עוגות תפוז
שוקולד טבוע-עוגות תפוזים נטול גלוטן, ו קינוח. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, ביצים, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: שוקולד טבוע-עוגות תפוז, עוגת שוקולד שתויה, ו עוגת שוקולד שקועה עם ברי טיפש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שקדים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד האגוזים הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
אגוזיםאגוזים
3
קו 12-מחבת מאפין כוס עם ספינות נייר. מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה קטנה על 30 שניות גבוהות; מערבבים. מיקרוגל עד כמעט נמס, כ -30 שניות יותר. מערבבים לשלב. תערובת שוקולד מגניב עד בקושי פושרת אבל עדיין נוזלי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
4
להקציף חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מערבבים בקליפה כתומה, שקדים טחונים ותערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
גרידה כתומהגרידה כתומה
שוקולדשוקולד
6
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה אחרת עד התערובת היא עבה מבריק ופסגות טופס. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד ב 3 תוספות. מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין מוכן (על 1/3 גביע הבלילה בכל).
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
ספינות מאפינסספינות מאפינס
קערהקערה
7
אופים עד הקצוות הם המשרד ואת צמרות סדוקים בכל רחבי, על 16 דקות עבור עוגה רכה מאוד או על 22 דקות עבור עוגה מוצקה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם עם קצפת או גלידה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש במיקרוגל במרווחים של 10 שניות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל