שוקולד טבוע-עוגות תפוז
שוקולד טבוע-עוגות תפוזים נטול גלוטן, ו קינוח. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, ביצים, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: שוקולד טבוע-עוגות תפוז, עוגת שוקולד שתויה, ו עוגת שוקולד שקועה עם ברי טיפש.
הוראות
מניחים שקדים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד האגוזים הם הקרקע גס.
קו 12-מחבת מאפין כוס עם ספינות נייר. מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה קטנה על 30 שניות גבוהות; מערבבים. מיקרוגל עד כמעט נמס, כ -30 שניות יותר. מערבבים לשלב. תערובת שוקולד מגניב עד בקושי פושרת אבל עדיין נוזלי, על 5 דקות.
להקציף חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעורבב.
מערבבים בקליפה כתומה, שקדים טחונים ותערובת שוקולד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה אחרת עד התערובת היא עבה מבריק ופסגות טופס. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד ב 3 תוספות. מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין מוכן (על 1/3 גביע הבלילה בכל).
אופים עד הקצוות הם המשרד ואת צמרות סדוקים בכל רחבי, על 16 דקות עבור עוגה רכה מאוד או על 22 דקות עבור עוגה מוצקה.
מגישים חם עם קצפת או גלידה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש במיקרוגל במרווחים של 10 שניות לפני ההגשה.