קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד טבל ביסקוטי כתום

שוקולד טבל ביסקוטי כתום
שוקולד טבל כתום ביסקוטי הוא חלב חינם קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 200 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 52 סנט למנה מנות. אם יש לכם גרידת תפוז, ביצה, סודה לשתייה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ביסקוטי כתום טבול שוקולד, ביסקוטי כתום טבול שוקולד (קל יותר ), ו שוקולד טבל טופי ביסקוטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דף עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. מקציפים פנימה את הביצה וחלבון הביצה, ואז מערבבים פנימה שקדים וגרידת תפוז. ללוש בצק ביד עד שהתערובת יוצרת כדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלבוניםחלבונים
שקדיםשקדים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מרדדים את הבצק ליומן באורך של כ -10 סנטימטרים; מניחים על דף העוגיות המוכן. לחץ כלפי מטה, או גלגל בעזרת מערוך, עד שרוחב היומן הוא 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
4
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר האפייה, מגניב על המדף. בעזרת סכין משוננת חותכים לפרוסות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תנורתנור
5
מניחים פרוסות, לחתוך בצד למטה, בחזרה על גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחזירים אותם לתנור למשך 20 עד 25 דקות נוספות; הופך לחצי דרך האפייה. ממיסים את השוקולד מעל דוד כפול או בתנור המיקרוגל. אפשר שוקולד להתקרר אבל לא להקשיח לפני טבילה צד אחד של ביסקוטי לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
7
מניחים עוגיות על מדפי תיל, כשצד השוקולד כלפי מעלה, עד שהם קרירים ויבשים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאפוסאלדו קיאנטי
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה