שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר
צריך קינוח ללא גלוטן? שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים שבבי שוקולד וחלב מרוכז על אש בינונית כ 5 דקות או עד שבבי שוקולד נמסים, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. באמצעות מקצף, להכות ביוגורט וביצים עד חלקה.
מחלקים תערובת בין 10 כוסות פודינג.
מניחים כוסות במחבת גדולה ovenproof; בזהירות לשפוך מים חמים, עד מפלס המים מגיע באמצע הצדדים של כוסות.
אופים כ 30 דקות או רק עד תחילת להגדיר.
הסר מהתנור ואמבט מים. מגניב 30 דקות.
בינתיים, למלא סיר 2 ליטר עם מים 2 אינץ'; חום רותחים.
מניחים רצועות קליפת תפוז במים רותחים 1 דקה; מיד להסיר ולמקם בקערה מלאה במי קרח.
במחבת 8 אינץ', לחמם מים כוס 1 ו 1/2 כוס הסוכר לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים רצועות קליפת תפוז, ומבשלים (לא להרתיח) עד שחלק לבן של קליפת שקוף, כ 20 דקות.
ניקוז; מניחים על נייר קלף בישול נייר מצופה גיליון עוגיות עד יבש, על 1 שעה.
רול רצועות ב 1 כף סוכר ומיד להתגלגל תלתלים הדוקים.
מכסים ומקררים כל סירים הנותרים דה קרם.