שוקולד צ'יפס - קנולי תפוזים (קנולי די ריקוטה)
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר איכותי-על, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Ricottan ו Chocolate Chip Cannoli, קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו קנולי שוקולד מלא ריקוטה.
הוראות
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, סוכר, קקאו וקינמון. באמצעות קצות אצבעות או בלנדר מאפה, להתמזג חמאה רק עד תערובת דומה ארוחה גסה. (לחלופין, דופק במעבד מזון.)
טפטוף limoncillo מעל תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב.
להפוך את הבצק על יריעת ניילון. (הבצק עדיין ייראה קצת יבש ומתפורר.) לאסוף יחד לכדור, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר 45 דקות עד 1 שעה.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד ריקוטה, סוכר, שבבי שוקולד, קליפת תפוז, וניל. תערובת כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ ' ומקרר עד מוכן לשימוש. (מילוי יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.)
חותכים בצק ל 4 חתיכות אפילו. על משטח מקומח קלות, לרדד 1 חתיכת 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות משוריין, לגזור 2 עד 3 סיבובים מן הבצק.
מעבירים סיבובים לסדין אפייה ולשמור מכוסה בניילון נצמד.
מרדדים את הבצק שנותר לחתוך סיבובים באותו אופן, ולאחר מכן לאסוף שאריות, להתגלגל החוצה, לחתוך שוב.
מלא סיר כבד 4 ליטר עם שמן לעומק של 3 אינץ'.
חום מעל חום מתון עד רושמת מדחום 375 ° F.
בינתיים, מברשת קצה התחתון של 1 בצק עגול עם ביצה לבן. לעטוף את הבצק סביב צינור קנולי 1 עם קצה ביצה לבן מוברש חופף קצה אחר ולחץ בעדינות הקצוות יחד כדי לאטום. הפוך 5 פגזים יותר באותו אופן. (לשמור על סיבובים שנותרו מכוסים פלסטיק.)
עבודה ב 2 קבוצות, פריי יצרו פגזים בשמן חם עד חום זהוב עמוק, על 1 דקה.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולקרר 5 דקות. סטנד צינורות זקוף הקש בעדינות נגד השיש כדי לשחרר פגזים. תבניות טוויסט כדי להסיר פגזים.
לעטוף את הבצק שנותר סביב צינורות ומטגנים באותו אופן. (פגזים עשויים להתבצע 1 יום קדימה ומאוחסנים בטמפרטורת החדר, לא ממומש ונחשף.)
כאשר מוכן לשרת, צינור מילוי לתוך קצה 1 של פגז קנולי, מילוי פגז באמצע הדרך, ואז צינור לתוך קצה אחר. חזור למלא פגזים שנותרו. אבק עם הסוכר של קונדיטור ומגישים מיד.