קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד צ'יפס - קנולי תפוזים (קנולי די ריקוטה)

שוקולד צ'יפס - קנולי תפוזים (קנולי די ריקוטה)
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר איכותי-על, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Ricottan ו Chocolate Chip Cannoli, קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו קנולי שוקולד מלא ריקוטה.

הוראות

1
לעשות בצק
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, סוכר, קקאו וקינמון. באמצעות קצות אצבעות או בלנדר מאפה, להתמזג חמאה רק עד תערובת דומה ארוחה גסה. (לחלופין, דופק במעבד מזון.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
טפטוף limoncillo מעל תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב.
4
להפוך את הבצק על יריעת ניילון. (הבצק עדיין ייראה קצת יבש ומתפורר.) לאסוף יחד לכדור, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
הפוך מילוי
6
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד ריקוטה, סוכר, שבבי שוקולד, קליפת תפוז, וניל. תערובת כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ ' ומקרר עד מוכן לשימוש. (מילוי יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
טופס, מטגנים, למלא פגזים
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
8
חותכים בצק ל 4 חתיכות אפילו. על משטח מקומח קלות, לרדד 1 חתיכת 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות משוריין, לגזור 2 עד 3 סיבובים מן הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
9
מעבירים סיבובים לסדין אפייה ולשמור מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
מרדדים את הבצק שנותר לחתוך סיבובים באותו אופן, ולאחר מכן לאסוף שאריות, להתגלגל החוצה, לחתוך שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מלא סיר כבד 4 ליטר עם שמן לעומק של 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
חום מעל חום מתון עד רושמת מדחום 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
בינתיים, מברשת קצה התחתון של 1 בצק עגול עם ביצה לבן. לעטוף את הבצק סביב צינור קנולי 1 עם קצה ביצה לבן מוברש חופף קצה אחר ולחץ בעדינות הקצוות יחד כדי לאטום. הפוך 5 פגזים יותר באותו אופן. (לשמור על סיבובים שנותרו מכוסים פלסטיק.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
14
עבודה ב 2 קבוצות, פריי יצרו פגזים בשמן חם עד חום זהוב עמוק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולקרר 5 דקות. סטנד צינורות זקוף הקש בעדינות נגד השיש כדי לשחרר פגזים. תבניות טוויסט כדי להסיר פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
16
לעטוף את הבצק שנותר סביב צינורות ומטגנים באותו אופן. (פגזים עשויים להתבצע 1 יום קדימה ומאוחסנים בטמפרטורת החדר, לא ממומש ונחשף.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
17
כאשר מוכן לשרת, צינור מילוי לתוך קצה 1 של פגז קנולי, מילוי פגז באמצע הדרך, ואז צינור לתוך קצה אחר. חזור למלא פגזים שנותרו. אבק עם הסוכר של קונדיטור ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון