מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת שוקולד, אבוקדו, אבקת מאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, Etre en Verve, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוחנים את cacao nibs במעבד המזון שלך, מצויד בלהב "S", עד שהם שבורים יפה, קצת אבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את הקוקוס, זרעי קנבוס פגועים, מלח קאיין ולעבד במשך כמה שניות כפי שאתה לשלב את כל החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קנבוס
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זילוף בצורת לב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הוסף את האגבה ואת התאריכים ואת התהליך עד שהתערובת מתחילה להיצמד לזמן קצר כאשר לחצה יחד בין האצבעות.לחץ על הקרום למחבת טארט עד שזה בצורה חלקה ובתקיפות בתוך המחבת. קרום זה הוא קצת דביק, כך באמצעות כמה שמן קוקוס על הידיים, או כלי (מרית) המשמש ללחוץ אותו, יכול לעזור.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את הקרום במקפיא בזמן שאתה עושה את המילוי.מערבבים את כל החומרים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
יוצקים את המילוי על גבי הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מניחים את העוגה במקפיא כ 1 1/2 שעות כדי להגדיר. בשלב זה אתה יכול לחתוך את העוגה, העליון עם קולי תות מתוק וליהנות, או להעביר את העוגה למקרר שלך, או לשמור אותו במקפיא עד שאתה מוכן ליהנות.מערבבים את החומרים יחד.