קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד קרמל תפוחים עם סוכריות

שוקולד קרמל תפוחים עם סוכריות
שוקולד קרמל תפוחים עם סוכריות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 754 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תפוחים, סוכריות, קרמל לא עטוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרמל מלוח, שוקולד מריר וחמאה חומה עם סוכריות, תפוחים קרמל שוקולד, ו תפוחים קרמל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ויבש 5 תפוחים (אנחנו מעדיפים סבתא סמית 'זנים פוג' י, 6 עד 8 עוז. כל). הכנס מלאכה או מקל ארטיק באמצע הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח. קו גיליון אפייה עם נייר קלף רגיל או נייר שעווה כי כבר מצופה בנדיבות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
בקערה המוגדרת על מחבת של מים רותחים, לשלב 14 אונקיות (כ 50 חתיכות) קרמל רך עטוף (כגון קראפט) ו 2 כפות מים. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מחזיק את המקל, לטבול כל תפוח אחד בכל פעם לתוך הקרמל על שלושה רבעים של הדרך. להסתחרר למעייל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים תפוחים על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד הקרמל הוא מוצק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
6
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מניחים 10 אונקיות semisweet או שוקולד מריר בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
טובלים את החצי התחתון של כל תפוח בשוקולד, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
10
מניחים על 1 כוס סוכריות (הבחירה של צבע) על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
11
מגלגלים שליש תחתון של כל תפוח בסוכריות למעיל. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
לשימור,לשימור,
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות