שוקולד-שקדים Petits Fours
שוקולד שקדים פטיפורים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך קישוטים: שקדים, סוכר, מילוי משמש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שקדים Petits Fours, שקדים Petits Fours, ו אביב מקלחת שקדים Petits Fours (מתכונים דומים).
הוראות
שמן תחתון וצדדים של 2 (15 - x 10 אינץ') מחבתות ג ' לירול, קו עם נייר שעווה; גריז נייר שעווה קמח. תניח בצד.
מקציפים חמאה ודבק שקדים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
מערבבים בקמח, ומפיצים את הבלילה למחבתות מוכנות.
אופים ב 400 במשך 8 עד 10 דקות. מגניב מחבתות על מדפים תיל.
הפעל עוגה 1 החוצה על משטח שטוח; להסיר נייר שעווה, ולהפיץ עם מילוי משמש. למעלה עם העוגה שנותרה, לחתוך עם חותך עגול 1 1/2 אינץ'.
מניחים עוגות על מתלה תיל במחבת רדודה גדולה. באמצעות בקבוק לסחוט, מעיל העליון ואת הצדדים עם גנאש שוקולד חם. (כפית את ציפוי עודף כי מטפטף דרך מתלה; לחמם ולמלא בקבוק, ולהשתמש כדי להמשיך ציפוי עוגות.) עוגות צמרמורת לפחות 30 דקות. להקפיא עד 3 חודשים.
* 1 (10-אונקיה) פירות משמשים צנצנת מורחים ניתן להחליף למילוי משמש משומר.