קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד תוצרת בית קרקר S ' mores קרקר

שוקולד תוצרת בית קרקר S ' mores קרקר
עוגיות שוקולד תוצרת בית קרקר S ' mores דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך שיפודי מתכת, חמאת עוגיות מתובלת, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: שוקולד תוצרת בית קרקר S ' mores קרקר, שיבולת שועל שוקולד צ'יפס + עוגיות קרקר גרהם s' mores, ו S ' mores קרקר גרהם.

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמחים, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הסוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית עד אור ורך, עצירה וגירוד את הקערה באמצע הדרך, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הביצה ומכה עד incorporated. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה. להפוך את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את החומרים יבשים, ומערבבים עד רק incorporated.מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים ולעצב אותם לריבועים בעובי 1 אינץ'. לעטוף כל בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר 2 מתלים לחלק את התנור לשלישים.פתח מנה 1 בצק ומניח אותו על גיליון נייר קלף. קמח קל מערוך, ואז מגלגל את הבצק לתוך ריבוע מחוספס 10-1 / 2 אינץ'. (אם הבצק הופך רך מדי וקשה להתמודד, למקם אותו בחזרה במקרר כדי להתקשות.) לקצץ את הבצק כדי להפוך מרובע 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים את הבצק לתוך 9 (3 אינץ') ריבועים, אבל לא להפריד את הריבועים. החלק את הקלף והבצק על תבנית אפייה והנח בצד בטמפרטורת החדר. חזור על גלגול וקיצוץ החלק הנותר של הבצק והנח על תבנית אפייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את שני גליונות האפייה בתנור ואופים במשך 8 דקות. סובב את הסדינים מלפנים לאחור ומלמעלה לתחתית, והמשיך לאפות עד שקרקרי גרהם יהיו ריחניים ופריכים בקצוות, כ -7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים מהתנור ומעבירים את הקרקרים על דפי הקלף אל משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו מגניב במשך 5 דקות. באמצעות הידיים, לשבור את הקרקרים לריבועים באמצעות הקווים המסומנים כמדריך. מיד להעביר את הקרקרים מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אחסן את הקרקרים שוקולד גרהם במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 days.To להרכיב את s 'mores: עבור כל s' more, להפיץ 1 כף של חמאת בוטנים או עוגיות על 9 של קרקרים גרהם; להפריש.חוט 3 מרשמלו על שיפוד וצלי עד חום זהוב קלוי מכל הצדדים.בזהירות למקם את מרשמלו קלוי על הצד חמאת בוטנים או עוגיות של קרקר גרהם 1 העליון עם קרקר גרהם רגיל שני. בעדינות לסחוט את הקרקרים יחד ולהסיר את המקל.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לכריכהלכריכה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מגישים באופן מיידי. חזור לעשות s ' mores נוסף.