קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל קרמל-תפוח מלוח

שטרודל קרמל-תפוח מלוח
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 326 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים זהובים וטעימים, ג'ינג'ים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שטרודל תפוח קרמל, קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגת תפוחים עם קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הסוכר מגורען, 1/3 כוס מים והמלח במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. קוק, בעדינות מתערבל המחבת מדי פעם אבל לא ערבוב, עד ענבר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מברשת כל גבישי סוכר בצד של המחבת עם מברשת מאפה רטוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
3
הסר מהחום ולהקציף ב 3 כפות חמאה וחומץ (התערובת תהיה בועה).
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 12 דקות. מסננים את התפוחים ומעבירים לקערה; מניחים את הקרמל בצד. לזרוק 1 כף ג ' ינג ' רותפירורים ואת הקינמון עם התפוחים; בואו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי Gingersnapפירורי Gingersnap
קינמוןקינמון
קרמלקרמל
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
ממיסים את 5 כפות הנותרים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
בואו מגניב, ואז לרפרף את הקצף ולהשליך. כפית את החמאה נמסה לתוך קערה, משאיר כל מוצקים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור מחממים עד 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
מניחים סדין של פילו על מגבת מטבח נקייה או פיסת קלף עם צד ארוך לפניך. (לשמור על פילו הנותרים מכוסה במגבת לחה.) להבריש קלות את פילו עם חלק חמאה מומסת ומפזרים סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
שכבת גיליון אחר של פילו על גבי; מברשת עם יותר חמאה ומפזרים עם יותר סוכר. חזור עם 4 הסדינים הנותרים של פילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
10
מפזרים את הנותרים 2 כפות gingersnap פירורים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי Gingersnapפירורי Gingersnap
11
כפית את מילוי התפוח על הפילו ברצועה לאורך הקצה התחתון, משאיר גבול 1 אינץ'. השתמש במגבת או קלף כדי לעזור לגלגל את הפילו לתוך בול עץ, החל בקצה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
גלולגלול
12
מניחים את צד התפר על תבנית האפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מברשת עם יותר חמאה ומפזרים סוכר מגורען יותר. לעשות כמה חריצים על גבי עם סכין לפרוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
14
אופים עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הכה את השמנת הכבדה בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, ולאחר מכן בעדינות לקפל חלק הקרמל שמורות (ייתכן שיהיה עליך לטאטא את הקרמל הראשון כדי לשחרר). אבק שטרודל עם סוכר ' ממתקים ולחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
16
מגישים עם קצפת קרמל ועוד קרמל; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרמלקרמל
מלחמלח
17
צילום: קאנה אוקדה