שטרודל תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שטרודל תפוח. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 453 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, גלידת ונילן, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה קטנה, ליצור תרחיף על ידי שילוב 1/4 כוס מיץ תפוחים עם קורנפלור.
מערבבים עד חלקה ולהניח בצד.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל את התפוחים עם מיץ תפוחים 1 כוס הנותרים, צימוקים, סוכר וקינמון עד התפוחים רכים, 8 עד 10 דקות. מערבבים את תרחיף קורנפלור (זה אולי התיישב) ולהוסיף אותו לתערובת התפוח, ערבוב כל הזמן עד חלקה גוש חינם. מבשלים 1 דקה יותר, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום וקריר. מערבבים בפקאנים, לכסות ולקרר.
לפרוס 1 סדין פילו על משטח נקי, שטוח, מקומח קלות.
מברשת עם קצת חמאה מומסת ומפזרים 1 כף פירורי לחם. חזור על הליך זה עם שתי שכבות נוספות של פילו, חמאה ופירורי לחם. למעלה עם הסדין הרביעי של פילו.
מורחים את מילוי התפוח באופן שווה על פני השטח פילו, משאיר קצה נקי 1/2 אינץ ' על כל הצדדים.
להתגלגל לתוך בול עץ, קיפול הקצוות בכל קצה מתחת לבול העץ ומברשת עם קצת חמאה מומסת. בזהירות למקם את שטרודל על תבנית אפייה מוכן, בצד התפר למטה.
אופים את שטרודל עד חום זהוב, 15 עד 18 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 15 דקות לפני חיתוך לפרוסות 2 אינץ'.
מפזרים סוכר ' ממתקים רק לפני ההגשה.