שיבולת שועל כפרי ותבשיל נקניק
שיבולת שועל כפרי ותבשיל נקניק נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 575 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, ביצים, שיבולת שועל מהירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל שיבולת שועל ונקניק, גריסים ותבשיל נקניק, ו תבשיל נקניקיות ודגנים..
הוראות
נקניק חום במחבת גדולה, ערבוב עד שהוא מתפורר.
להביא מים לרתיחה בסיר גדול, ומערבבים שיבולת שועל. לחזור לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; להוסיף גבינה ו -3 המרכיבים הבאים, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים נקניק וביצים.
תערובת כפית לתוך קל משומן 13" x 9" x 2" צלחת אפייה; מפזרים פפריקה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 1 שעה או עד זהוב ומחומם.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הפוך קדימה: להכין תערובת שיבולת שועל כמו בימוי לעיל, אבל לא אופים. כיסוי וצינה לילה.
הסר מהמקרר; תן לעמוד, מכוסה 30 דקות. לחשוף ולאפות לפי ההוראות.