קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

שיבולת שועל-רום צימוקים גלידת כריכים

שיבולת שועל-רום צימוקים גלידת כריכים
שיבולת שועל-רום-צימוקים גלידת כריכים דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם גלידה vanillan, רום, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 37%. נסו גלידת שיבולת שועל וצימוקים, עוגת שיבולת שועל וצימוקים קרם, ו עוגת שיבולת שועל וצימוקים קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים רום על צימוקים זהובים; בואו לעמוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
דבש הדריםדבש הדרים
2
מסננים ומשליכים רום. מערבבים צימוקים ספוגי רום לתוך גלידה רכה. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
3
מורחים גלידה באופן שווה על צד 1 של 5 עוגיות לעיסה גדולות; העליון עם עוגיות לעיסה גדולות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מניחים שקיות פלסטיק או נייר שעווה, להקפיא לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "