קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 44 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

שיפודי ביזון סובלאקי

שיפודי ביזון סובלאקי
שיפודי ביזון סובלאקי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.83 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 247 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ראש לחנות ולקחת מיץ לימון, יוגורט יווני, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. נסו שיפודי סובלקי טלה, שיפודי סובלקי עוף ברוטב צזיקי, ו סובלאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים סטייק חצאית ביזון על פני התבואה לרצועות ברוחב 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק חצאיתסטייק חצאית
ביזוןביזון
דגניםדגנים
2
מניחים רצועות ביזון בשקית ניילון הניתנת לסגירה בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
3
למרינדה, שלבו בקערה קטנה שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, 3 שיני השום, 1 כפית המלח, האורגנו ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
מרינדהמרינדה
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים מרינדה על רצועות ביזון. חותם תיק; לפנות מעיל ביזון רצועות. משרים במקרר למשך 2 עד 4 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ביזוןביזון
5
מסננים רצועות ביזון; להשליך מרינדה. חוט ביזון רצועות אקורדיון בסגנון על שיפודים, זמירה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
לגריל פחם או גז, הניחו שיפודי ביזון על מתלה הגריל המכוסה ישירות על אש בינונית. צולים 4 עד 6 דקות, הופכים פעם אחת באמצע הצלייה. (או הניחו שיפודים על המתלה הלא מחומם של תבנית צלייה. לצלות עבור 3 כדי 4 סנטימטרים מהחום עבור 5 כדי 7 דקות, הפיכת פעם אחת.)
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
7
מגישים עם רוטב יוגורט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
1
שלב בקערה קטנה יוגורט, מלפפון, בצל ירוק, 2 שיני השום הטחון, 1/2 כפית המלח ו -1 / 8 כפית הפלפל. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
ציפורןציפורן
פלפלפלפל
יוגורטיוגורט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

יוונית עובדת ממש טוב עם אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומושופילרו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו שניהם יינות לבנים מקסימים להתאמה עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. אתה יכול לנסות את סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
פטל בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.רצון הקהל הזה הוא התאמה נהדרת לחזיר צלוי. אנא מגישים עם צינה קלה.