שיפודי ביזון סובלאקי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.83 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 247 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ראש לחנות ולקחת מיץ לימון, יוגורט יווני, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. נסו שיפודי סובלקי טלה, שיפודי סובלקי עוף ברוטב צזיקי, ו סובלאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים סטייק חצאית ביזון על פני התבואה לרצועות ברוחב 1 אינץ'.
יוצקים מרינדה על רצועות ביזון. חותם תיק; לפנות מעיל ביזון רצועות. משרים במקרר למשך 2 עד 4 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ביזון
5
מסננים רצועות ביזון; להשליך מרינדה. חוט ביזון רצועות אקורדיון בסגנון על שיפודים, זמירה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ביזון
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
6
לגריל פחם או גז, הניחו שיפודי ביזון על מתלה הגריל המכוסה ישירות על אש בינונית. צולים 4 עד 6 דקות, הופכים פעם אחת באמצע הצלייה. (או הניחו שיפודים על המתלה הלא מחומם של תבנית צלייה. לצלות עבור 3 כדי 4 סנטימטרים מהחום עבור 5 כדי 7 דקות, הפיכת פעם אחת.)
מרכיבים שתצטרך
ביזון
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
שיפודים
גריל
7
מגישים עם רוטב יוגורט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
יוגורט
רוטב
1
שלב בקערה קטנה יוגורט, מלפפון, בצל ירוק, 2 שיני השום הטחון, 1/2 כפית המלח ו -1 / 8 כפית הפלפל. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים להגשה.
יוונית עובדת ממש טוב עם אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומושופילרו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו שניהם יינות לבנים מקסימים להתאמה עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. אתה יכול לנסות את סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
פטל בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.רצון הקהל הזה הוא התאמה נהדרת לחזיר צלוי. אנא מגישים עם צינה קלה.