שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 12 מנות עם 529 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כבש, מלח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מלנזן פריט (חציל מטוגן), פולפט די מלנזן (חצילים 'קציצות'), ו חציל חמוץ מתוק - - - מלנזן באגרודולצ'ה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את היין, עלי הדפנה, השום הפרוס, 3 ענפי פטרוזיליה, רוזמרין, רסק עגבניות, 2 כפות שמן זית ופלפל שחור, לפי הטעם, ובחשו היטב לאיחוד. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים למרינדה. לזרוק לחלוטין את המעיל בשר ומניחים במקרר במשך שעה 1.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מברישים את סיבובי החצילים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את עלי האורגנו ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, למשך 10 עד 20 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחיות) מרק עוף דל נתרן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה של מעבד מזון או בלנדר, שלבו את יתרת השום, האנשובי, פתיתי הפלפל, יתרת הפטרוזיליה, 3 כפות שמן זית כתית מעולה, וחומץ ומחית. מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת ויוצקים מעל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
אנשובי
1 שקית תרד טרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקום, מכוסה, במקרר, במשך 2 שעות.
6
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
7
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומייבשים. משחילים את הבשר על שיפודים ומבשלים 10 עד 20 דקות, לטמפרטורה הרצויה.