שיפודי סטייק פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שיפודי סטייק פלפל. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת ג'ק פלפל, רוטב חריף, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שיפודי סטייק טריאקי, שיפודי סטייק רוזמרין, ו שיפודי סטייק תאילנדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל עד בינוני. פרפר סטייק על ידי חיתוך אופקית דרך המרכז עד שני חצאים פתוחים שטוח. מכסים בניילון נצמד ומכסחים אותו בעובי של 1/4 אינץ'.
לפרוס כל מלבן סטייק. מתבלים עם 1 כף סטייק תיבול.
הניחו פיסת פלפל אדום קלוי לאורך הקצה התחתון של כל אחד.
מפזרים כל אחד עם 1/3 כוס גבינה. החל בקצה התחתון, לגלגל כל מלבן לתוך יומן הדוק.
מניחים את 3 לחמניות במקביל זה לזה. פירס את 3 לחמניות עם שיפודים במרווחים שווים 6 כך כל שיפוד עובר במרכז כל הלחמניות. חותכים את הלחמניות בין השיפודים כדי להפוך 6 שיפודים עם 3 חתיכות על כל אחד. העונה עם הנותרים 1 כף סטייק תיבול.
מערבבים את סטייק תיבול, יוגורט, רוטב חם, רוטב ווסטרשייר ופטרוזיליה בקערה.
צחצח את סורגי הגריל בשמן קנולה. גריל שיפודים במשך 3 דקות מכל הצדדים.
מגישים עם הרוטב. צילום אנטוניס אכילאוס
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.