שיפודי פטריות-צדפה
והוא יספק כ 14 מנות. אם 79 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שיפודי פטריות-צדפה יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, צדפות, קליפת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם Romesco, שיפודי שרימפס מתובלים וצדפות, ו שיפודי מצדפות מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם נייר קלף בישול. בקערה בינונית, מערבבים מיץ תפוזים, סוכר חום, קליפת תפוז, זנגביל ושום.
להוסיף צדפות; לזרוק מעיל.
מניחים 1 צדפה בכל כובע פטריות. לעטוף כל אחד עם פרוסת בייקון 1, מצדפות. מאובטח עם קיסם. לטבול בתערובת מיץ תפוזים; מקום במחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד פטריות מכרז צדפות אטומים. אם תרצה, להחליף כל קיסם עם שיפוד עץ 4 אינץ'.