קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

שכבה נקניק-קייל

שכבה נקניק-קייל
שכבות נקניק-כרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא אורגנו, פריך, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: שכבות כרוב נקניק, Kale Strata, ו בצל אדום, שכבות כרוב וגבינה.

הוראות

1
* הערה: מתכון יכול בקלות להיות חצוי.
2
מערבבים יחד ביצים, חצי וחצי, מלח, פלפל, אורגנו טחון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף שמן זית על פטריות ומפזרים מלח ופלפל, ולאחר מכן צולים בתנור 425 מעלות במשך 15 עד 20 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
5
מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה, ואז מוסיפים כרוב. מבשלים 2 דקות, או עד קמלה מעט.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום והנח בצד.
7
שכבה של חצי מהלחם, חצי מהכרוב, חצי מהפטריות, וחצי מהגבינה במחבת לזניה גדולה עם חמאה. חזור עם החצי השני של כל החומרים, מסתיים עם הגבינה. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה על כל החלק העליון.מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה במידת האפשר. כדי לאפות, להסיר מהמקרר 20-30 דקות לפני האפייה. להחליף לעטוף פלסטיק בנייר כסף ואופים בתנור 350 מעלות במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב מעט פריך.