שכבות איכרים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל סטרטן של פארמר. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת לחם, חרדל הקרקע, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו שכבות איכרים, שכבות איכר עם כרוב ועגבניות, ו ארוחת בוקר של איכר עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; מוסיפים חזיר ובצל. מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך; מסננים.
ב משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה, שכבה מחצית מקוביות הלחם, תפוחי האדמה והגבינה. למעלה עם כל תערובת הבייקון. חזור על שכבות של לחם, תפוחי אדמה וגבינה.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים; מוסיפים את החלב, רוטב ווסטרשייר, חרדל, מלח ופלפל.
יוצקים מעל הכל. מכסים ומצננים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 65-70 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.