קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

שכבות נקניקיות ופטריות

שכבות נקניקיות ופטריות
שכבות נקניק ופטריות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 401 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, טרום פטריות, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו שכבות נקניקיות פטריות, שכבות נקניקיות ארוחת בוקר, פטריות ותרד {ללא לקטוז}, ו שכבות פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר תרמילים מן הנקניקיות. מבשלים נקניק במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד להשחמה; מערבבים להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהבצל רך ולחות מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש.
5
מוסיפים נקניק; מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
שלב חלב ו -5 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מסדרים חצי לחם בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. כף חצי מתערובת הנקניקיות באופן שווה על הלחם; מפזרים 1/4 כוס גבינה. למעלה עם הלחם הנותר. כף את תערובת הנקניקיות שנותרה על לחם; מפזרים את יתרת 1/4 כוס הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על תערובת הלחם. מכסים ומצננים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 למשך 35 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.