שלוש גבינה Hasselback תפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן מנות ראשונות ידידותי fodmap? שלוש גבינה Hasselback תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Hasselback תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה Hasselback (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לקלף את כל תפוחי האדמה, כפי שאתה לקלף אותם, לשים אותם במיכל גדול עם מים גלון 1 ומיץ לימון כדי למנוע מהם בראונינג. ברגע שהם כל קלופים, להסיר אותם מן המים יבש לטפוח. ואז לחתוך את תפוחי האדמה על 1/4 אינץ ' זה מזה ועל שלושה רבעים של הדרך כדי ליצור סדרה של פרוסות אחידות, כך שהם עדיין מחוברים יחד בתחתית. זה צריך ליצור סוג מאוורר לסיים את תפוחי האדמה.
לאחר מכן, באמצעות מקצף, למזג את החמאה, פטרוזיליה, מלח ופלפל. הקפד לערבב היטב. דאנק את תפוחי האדמה לתערובת החמאה, וודא כי החריצים בתפוח האדמה לספוג את התערובת גם כן.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות, להסיר את תפוחי האדמה, לחמם מחדש את כל החמאה הנותרים טפטוף על גבי. מחלקים את תערובת הגבינה על תפוחי האדמה.
אופים את תפוחי האדמה עד הגבינה נמסה ותפוחי האדמה מבושלים דרך, על 15 דקות. לאחר נמס, להסיר את תפוחי האדמה ולהגיש.