לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו שלושה מרק סגולה: לה וירטו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 1037 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.72 דולר למנה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מורטדלה, שוק בקר, שומר נורה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 82%. מתכונים דומים: לה וירטואוז (אברוזזה "שבע מעלות" מינסטרונה), מרק ג'מייקני-בשר בקר טעם דלעת זה מרק. להיות הרפתקני ולנסות מרק מן הקאריביים, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את קליפת החזיר, הטרוטר, עצם החזיר ושוק הבקר. לחץ את הציפורן לתוך הבצל ומוסיפים לסיר, יחד עם סלרי ופטרוזיליה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
עצם חזיר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים 8 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהבשר רך, כ -2 שעות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מחק את הירקות ושמור על הבשר. לאחר שהבשר קריר מספיק לטיפול, הפשיטו אותו מהעצמות, הסירו עודפי סחוס והחזירו לסיר עם המרק להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
בינתיים מניחים את השעועית בסיר של 4 ליטר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים ושוטפים במים קרים, ואז מחזירים את השעועית לסיר, מוסיפים את עלה הדפנה, הבצל, עצם הפרושוטו ו -5 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לנמוכים ומבשלים, מכוסים, כ-45 דקות, או עד שהקטניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קטניות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מסננים את השעועית ומניחים בצד, משליכים את המים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
במחבת 10 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את השום, הבצל הירוק, השומר, הפטרוזיליה הקצוצה והגזר, ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מסננים את העגבניות, שומרים את המיצים ומוסיפים את העגבניות למחבת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את המיץ השמור לסיר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את הפאבות והאפונה לתערובת העגבניות-ירקות, מערבבים ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים את עשבי התיבול, הפלפל השחור ואגוז המוסקט לתערובת העגבניות-ירקות ומבשלים 20 דקות.
בינתיים מביאים לרתיחה 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הטורטליני במים הרותחים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים לסיר הראשי עם תערובת ירקות העגבניות והחומוס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טורטליניname
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
16
מוסיפים את כתף העגל והחזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מסירים מהאש ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מוסיפים לקערה את הפרושוטו והמורטדלה, ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב לשילוב. מבשלים עד שהתערובת מתייצבת ומחזיקה את צורתה כאשר מוציאים כדור בגודל כף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
20
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
21
חותכים את בצק הפסטה לריבועים בגודל 3 אינץ ' ומניחים כף מועטה מתערובת הבשר במרכז כל ריבוע. הביאו 2 פינות אלכסוניות של כל ריבוע יחד, ואז הביאו את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטליני. מניחים בצד על מגבות לחות עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
טורטליניname
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
22
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
23
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
24
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)