קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה

שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה
שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 47 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה די טוב. נסו הדר שליו במרינדה, שליו כפול במרינדה אזורית, ו סליידרים ספאם במרינדה שומשום עם ביצת שליו ומיונז משובץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה: לשטוף את שליו וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2
שלב את הדבש, 1 כוס שמן זית, חומץ ופלפל שחור טרי בקערה גדולה עד לערבוב טוב. זורקים פנימה את השליו ומערבבים עד לציפוי טוב. אפשר למרינדה לילה במקרר, או במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הדליקו את המנגל או חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים את קוביות תפוחי האדמה ומנערים אותם יבשים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם ומקפיצים עד שהם חומים בהירים, תוך ערבוב מתמיד, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את הזיתים, השומר והשום וממשיכים לבשל 4 עד 5 דקות, עד שהשומר מתרכך אך עדיין יציב.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8
מוסיפים את הסטרגה, להבה אותה ומניחים לרתיחה למשך 2 דקות, עד להפחתה בחצי.
9
מסירים מהאש ומניחים בצד.
10
מניחים את השליו על הגריל ומבשלים עד בינוני בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
הסר ולאפשר לנוח 1 דקה.
12
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על מגש גדול, מניחים את שליו מעל תפוחי האדמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים