שמיר מלוח-שטרודל סלמון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. נסו שטרודל ירקות עוף מתובל, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר, ו חציל מתובל-מאפינס שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; מקפלים בעדינות בסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות הנותרים בצק פילו עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מאפה פילו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מפזרים על 1 1/2 כפיות לחם באופן שווה מעל פילו. חזור על שכבות עם פילו הנותרים, ספריי בישול, פירורי לחם, מסתיים עם פילו.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פירורי לחם
5
תערובת סלמון כפית לאורך 1 קצה ארוך של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים מעל הקצוות הקצרים של פילו כדי לכסות 2 סנטימטרים של תערובת סלמון על כל קצה. מתחיל בלונג אדג', מגלגל את אופנת הג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ג'לי
גלול
6
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מברשת חמאה מעל שטרודל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
8
חותכים 4 חריצים אלכסוניים לתוך החלק העליון של שטרודל באמצעות סכין משונן.