פטריות פורטבלו בגריל עם חומוס וגבינה פטה
נסו פטריות פורטובלו ממולאות עם גבינת פטה, פטריות פורטבלו בגריל, ו פטריות קסם פורטובלו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תוציא את הגבעול מכל פטריות הפורטובלו שלך.
מתבלים את שני צידי הפטריות. התחל על ידי טפטוף שמן זית (לא יותר מדי, רק טפטוף קל), קצת מלח ופלפל שחור טרי.
מבשלים פטריות על אש חמה במשך כ 4 דקות בכל צד.
בינתיים: לפצל את חתיכות הלחם, ולמשוך את חלק מהמרכז הרך לעשות חור להמבורגר הפטריות.
מניחים את הלחם עם הפנים כלפי מטה על הגריל כדי טוסט.
מניחים את המבורגר הפטריות בלחם, ומעל עם כף חומוס וחתיכת גבינת פטה ממש באמצע ומכסים עם חתיכת לחם.